Yamaha Forum :  Your Yamaha Motor Products Community & Resource

-   Mechanical / How To (https://www.yamaha-forum.net/forum/46-mechanical-how/)
-   -   Hard starts on my 02 R1 (https://www.yamaha-forum.net/forum/46-mechanical-how/6147-hard-starts-my-02-r1.html)

Pelayo 06-21-2009 11:24 AM

Hard starts on my 02 R1
 
I just recently replaced my stator, but my battery only lasts a few days after a full charge. I've check the voltage prior to starting it, and its good. 12.8v-13.0v. So im stuck. Could it be a bad cell in the battery. After a ride though, it starts on the first push of the start button. Then sometimes, it just cranks, and cranks. Any help will be greatly appreciated.

Startrek2 06-09-2013 02:45 PM

Sounds more like fuel ,,, check fuel pump and relay with seat of you'll hear it prime as its cold

Then you can start looking at float levels stuck float or small crap starving one etc


All times are GMT -7. The time now is 01:03 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2007-2009 Yamaha-Forum.Net | All product names, logos, and trademarks in this site are property of their respective owners.

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome