Ran with fuel valve off, won't run right now - Yamaha Forum : Your Yamaha Motor Products Community & Resource
FZ's, FZR's, & YZF 750 FZ-600, FZ-700, FZ-750, & YZF-750

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 11-10-2020, 04:13 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 2
 
Ran with fuel valve off, won't run right now

Forgot to turn fuel valve on when riding. Stalled in about a mile. Open valve, but not running right. spitting and sputtering. Rode about 10 mile to see if air pocket. Didn't help. 1991 fzr 600
steve1993 is offline  
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Yamaha Forum : Your Yamaha Motor Products Community & Resource forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome