FZ1 Wont Start/Run in Gear - Yamaha Forum : Your Yamaha Motor Products Community & Resource
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 11-09-2008, 01:46 PM Thread Starter
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1
 
FZ1 Wont Start/Run in Gear

I've been doing some work on my '08 FZ1:
  • Added a FE
  • Added a Dobeck Techlusion TFI

The bike starts and runs well in neutral. As soon as I put it into gear, 1st or 2nd, it quits. It's sounds like an electrical disconnect that's cutting the motor, not a coughing and weezing cutoff from a fuel issue.

Thoughts?
Johnnylane is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 11-09-2008, 03:17 PM
STRAIGHT ROADS SUCK
 
R1 MASTER's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Illinois
Posts: 2,704
 
Remove the Dobeck products and see if that fixes it.



Ride safe.

R1 MASTER is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 11-09-2008, 07:18 PM
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 33
 
Is the side stand up when you put it in gear?
Bill A is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 12-18-2012, 12:04 AM
Junior Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 4
 
Is the side stand up when you put it in gear?


-----------------------------------------
wow gold|diablo 3 gold
jakesddfj is offline  
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Yamaha Forum : Your Yamaha Motor Products Community & Resource forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My 96 yz 250 wont start when cold chrismillah! Mechanical / How To 1 03-05-2010 05:43 PM
Wont start when warmed up 86fazer700 FZ's, FZR's, & YZF 750 0 09-04-2009 06:07 PM
Wont start j20puck84 General Bike Discussion 1 06-12-2009 07:03 AM
1999 YZ 125 has compression but wont start yz125rider YZ-F & YZ 2 04-22-2009 08:16 AM
R1 wont start awenger YZF-R1 7 02-27-2009 03:49 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome