oil temp light with cold motor? - Yamaha Forum : Your Yamaha Motor Products Community & Resource
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 11-08-2010, 04:53 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 1
 
oil temp light with cold motor?

Fellow riders, My 2001 big bear 400 has periodic problems starting by push button as the oil temp light pops on and cuts the connection. I hear a clicking sound at the battery, but no fire up? Any ideas would be much appreciated as it's sounds electrical, which is not my favorite fix! Solenoid? Thermostats? Thanks in advance
barlow is offline  
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Yamaha Forum : Your Yamaha Motor Products Community & Resource forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trouble finding info for a Coolant Temp Gauge setup for my 98 SRX700 freeflow90 All Things Sled 0 07-14-2010 06:13 PM
My 96 yz 250 wont start when cold chrismillah! Mechanical / How To 1 03-05-2010 04:43 PM
Hard Cold Start iFuerza General Bike Discussion 7 02-10-2010 10:37 AM
TTR 125 & 225 hard to start cold 94caprice TT 3 11-30-2009 03:35 PM
Cold Winter Predicted (Joke) R1 MASTER The Banter Room 4 12-11-2007 05:06 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome