'93 xv535 - Yamaha Forum : Your Yamaha Motor Products Community & Resource
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 10-29-2010, 02:52 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 2
 
'93 xv535

So, I just signed up to these forums to ask about a problem I'm currently having. Bought a XV535 '93 last December, paid more than it was worth and have already had some work done to get it past rego this year but atm I'm having a different problem.

Basically she struggles under load and tends to idle low, its even misfired once while riding but it has no problem reaching high revs out of gear, I've just put new plugs in but haven't gapped them properly yet, checked the air filter and it looks fine, the old man has suggested draining the carbs but I don't have a manual or the knowledge on how to do that with this bike.

I'm just here to see if anyone has any other suggestions or tips on how to fix this problem, so please lend a newbie a hand if you can
Svladimir is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 08-16-2011, 09:14 AM
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 3
 
XV535 issues?

Try looking up www.classiccarbsandmore.com. I believe your problem is related to your carburetors.


Mike

1984 XV1000
1985XJ700X
Spiritusantu is offline  
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Yamaha Forum : Your Yamaha Motor Products Community & Resource forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Lost in my 1993 xv535 willieboy Mechanical / How To 3 08-20-2010 04:02 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome