2002 350 Wolverine no spark - Yamaha Forum : Your Yamaha Motor Products Community & Resource
Raptors & YFZ450 Raptor 700R, 350, 250, 80, 50, YFZ450, etc.

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 02-18-2012, 05:38 PM Thread Starter
Junior Member
Join Date: Feb 2012
Posts: 2
2002 350 Wolverine no spark

I am working on a friends Wolverine. It has no spark
I have checked every connection. I checked the ohms on the stator. The ohms should be between 459 and 561
It is 750. Does that mean its bad?
Can anyone help????
What about the pick up coil????
How do I remove the stator? Do I have to drain the oil?
I work on snowmoblies all the time. If somneone can give me a little help I'm sure I can work on this.
haulincats is offline  


Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Yamaha Forum : Your Yamaha Motor Products Community & Resource forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2002 yz426 spark problems TURBOCUTIONER YZ-F & YZ 3 07-01-2011 06:24 AM
2002 YZ85 Spark plug info Monsterenergy11 YZ-F & YZ 7 07-04-2010 07:52 PM
2008 2x4 wolverine rednips Raptors & YFZ450 1 05-25-2010 07:36 AM
Need more power... Wolverine 450 Dave450 Raptors & YFZ450 15 05-10-2010 07:30 PM
X-Men Origins: WOLVERINE The Movie! babyit11 Media 12 04-01-2008 11:01 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome